Be our Valentine


Het is februari, de maand van de liefde, en dan zijn we extra vrijgevig! Als je deze maand een exclusieve overeenkomst met ons afsluit, geven wij de EPC keuring, elektrische keuring én een BONGO bon GRATIS (met totale waarde van €450)!*

 

Waarom uw eigendom verkopen via Walls Vastgoedmakelaars?

Volledige dossiersamenstelling
Wij zorgen voor een perfect verkoopdossier! Alle wettelijk vereiste documenten worden door ons opgevraagd en in orde gebracht. Je hoeft zelf niets te doen, behalve naar de sauna gaan met uw BONGO bon. ;)

Professioneel verkoopsteam
Onze medewerkers zijn mensen met een hart voor vastgoed. Ze kennen hun vak, geven u correct advies en communiceren continu met u, zodat u op elk moment weet wat de status van uw verkoopdossier is.

Groot klantenbestand & marketing op maat
We beschikken over een up-to-date klantenbestand met meer dan 14.500 kandidaat-kopers. Wanneer wij uw pand in ons systeem plaatsen, worden geïnteresseerden automatisch op de hoogte gebracht door een mailing. En natuurlijk ook via al onze andere publiciteitskanalen zoals: Facebook, Instagram en Immoscoop maar ook onder de traditionele printed media, onder andere in het Huis-aan-Huis magazine en Gazet Van Antwerpen.

Professionele fotoreportage & styling
Een pand verkoopt immers veel sneller én aan een betere prijs als de woning op een leuke manier is ingericht. Daarom zorgt onze styliste ervoor dat er een huiselijke sfeer heerst en dat de positieve punten in de verf worden gezet. Dan is het nog de kwestie om met de juiste lens, de perfecte belichting en vanuit de ideale hoek uw eigendom haarscherp vast te leggen. Maar dat is piece of cake voor onze professionele fotograaf!

Persoonlijke begeleiding
Onze makelaars coördineren alle afspraken met mogelijke kopers of huurders. Zij begeleiden alle bezichtigen, beantwoorden alle vragen en voeren samen met u de onderhandelingen tot het punt waarop iedereen tevreden is.

Gratis schatting
Zoals altijd, kan steeds bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw eigendom.

 

Valentijnsactie

Bovenstaande informatie is deel van onze standaard service. Die krijg u sowieso! Maar als u in de maand februari beslist om met ons samen te werken om uw eigendom te verkopen, krijgt u wel wat extra’s, gewoon omdat we u graag zien:

  • GRATIS elektrische keuring
  • GRATIS EPC keuring
  • GRATIS BONGO bon – sauna met bubbels

Met een volledige waarde van maar liefst €450!

 

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@walls.be of vul hier het online formulier in. We contacteren je dan zo snel mogelijk!

 

 

*Niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Lees meerLaatste Nieuws

NIEUWBOUWZONDAG: ONTDEK 24 OKTOBER 2021 HET MODELAPPARTEMENT VAN PROSPER PARK

Zondag 24 oktober is het weer tijd voor Nieuwbouwzondag! Op die dag kan je tussen 11 en 15 uur volledig vrijblijvend en zonder afspraak residentie Prosper...

Lees meer

VERLAGING REGISTRATIERECHTEN VOOR ENIGE WONING VAN 6% NAAR 3%

De Vlaamse regering verlaagt de registratierechten voor de aankoop van een enige woning van 6% naar 3%. Voor de aankoop van een tweede woning zullen...

Lees meer